Leje udvalg

Lej en Kia

Lej en Kia til en skarp pris! Priser starter fra kun kr. 3.495, – pr. måned inkl. alt!.
Begrænset antal

Stærke priser:
Grib chancen for at leje en af vores biler fra kun kr. 3.495, – pr. måned, inklusive forsikring, vægtafgift og service. Der er inkluderet 800 km pr. måned, men ønsker du mere kørselsfrihed, tilbyder vi også ekstra kilometerpakker til konkurrencedygtige priser. Det er vigtigt at bemærke, at 800 km er den maksimale tilladte distance pr. måned og ikke et gennemsnit over flere måneder. Selvrisiko for lejer på 25+ år er kr. 6.500,-. Minimum lejeperiode er blot 3 måneder, og vi har gjort det let for alle – ingen kreditvurdering krævet og RKI udgør ingen hindring.

Vi tilbyder omgående levering, men med et begrænset antal af hver model til rådighed er det afgørende at handle hurtigt, hvis du vil sikre dig nøglerne til en af vores lejebiler. Betaling direkte på hjemmesiden ved udlejning og der er ingen udbetaling. I bilen er monteret en tracker med henblik på at tilbyde dig en mere serviceminded oplevelse, hvor vi sørger for at indkalde til service, når det er påkrævet for bilen.

Er du mellem 21-24 år og ønsker at leje en af vores biler? Vi tilbyder en skræddersyet løsning for lejere mellem 21-24 år med en selvrisiko på kr. 10.000,- og med samme vilkår. Kontakt os ved interesse.

Sådan gør du:

 1. Vælg Skærbæk som din lokalitet
 2. Vælg dato for start af bookingperiode
 3. Vælg ønskede Periode
 4. Tryk på knappen ‘Find bil’

De tilgængelige biler for den indtastede periode vil blive vist, og du kan nu vælge den, der passer til dine behov. Bookingprocessen vil derefter starte.

Nemt, hurtigt og billigt.

Lej en Minibus

Lej vores minibus – Fra 1.095,- pr. dag!

Komplet prisliste

Booking på 1 – 2 dage1.395,- pr. dag
Booking på 3 – 6 dage1.295,- pr. dag
Booking på 7 dage eller mere1.095,- pr. dag

OBS! Ved leje i skolernes ferie kræves en booking på minimum 5 dage.

 

Weekendleje
Ønsker du at leje minibussen henover en weekend? – Booking en hel weekend 2.995,-

Ved leje en weekend gælder følgende: Udlevering fredag kl. 13:30 og aflevering senest mandag kl. 07:00.

OBS! Lejes bussen i en længere periode end blot én weekend, er de førstnævnte priser gældende.

 

Turen går til…
Forestil dig en tur, hvor alle dine nærmeste er samlet i en komfortabel og topmoderne minibus med plads til syv personer. Vores minibus er perfekte til enhver anledning, uanset om du planlægger en hyggelig sommerhustur til Blåvand, en spændende dagstur til Sjælland, eller en afslappende ferie med ø-hop i dejlige Danmark. Vores minibus tilbyder uovertruffen komfort og luksus, udstyret med den nyeste teknologi og moderne faciliteter, så du kan nyde rejsen fuldt ud. Uanset om det drejer sig om en kort dagstur, en weekendtur, en længere ferie, eller endda en rejse til udlandet, giver vores minibus dig friheden til at rejse, som du vil.

Lej vores minibus og gør dine rejseplaner til virkelighed. Med rigelig plads og luksuriøse detaljer sikrer vi, at din tur bliver en behagelig og mindeværdig oplevelse for alle deltagere. Lad fantasien sætte retningen, og lad vores minibus tage dig derhen med stil og komfort.

Leje af minibus

 • VW Multivan 1,4 TSI  Plugin-hybrid Energetic DSG 218HK
 • Fra 1.095,- pr. dag (Fuld prisliste ses øverst på siden)
 • Med fri kilometer
 • 2.000,- i depositum
 • Bilen udleveres med fuld tank og skal afleveres med fuld tank
 • Ved rygning i bilen vil der blive opkrævet 5.000,- til rengøring
 • Selvrisiko ved skader er 6.500,-.
  Selvrisiko kan nedsættes til 1.500,- ved køb af selvrisikoforsikring
 • Bemærk, lejer skal være fyldt 25 år

 

Mulighed for tilkøb af
Tagboks (500 L / 75 kg): 595,- pr. lejeperiode
Snekæder: 195,- pr. lejeperiode
Selvrisikoforsikring: 150,- pr. dag

Minibussen er udstyret med
7 siddepladser fordelt på 3 rækker, el indst. førersæde m. memory, navigationssystem, 360° kamera, klimaanlæg 3-zoner, Apple CarPlay / Android Auto, blindvinkelassistent, fartpilot adaptiv, elektrisk bagklap, ambient belysning i kabinen, parkerings assistent – og meget, meget mere!

BOOK MINIBUS

Ring på tlf.: 7475 2121 eller send mail til eftermarked@jh-biler.dk

Lej en ISUZU

Optimer din virksomheds flåde uden langsigtede forpligtelser! Vi tilbyder erhvervskunder leje af Isuzu-køretøjer, der passer til dine behov, uanset om det er for en enkelt dag eller et par ugers leje. Med vores fleksible lejemuligheder kan du tilpasse din transportløsning præcis efter dine aktuelle krav, så du kan fokusere på dine kerneaktiviteter uden bekymringer om investeringer eller langsigtede kontrakter. Lad os hjælpe med at imødekomme dine transportbehov, uanset om det er kortvarige projekter eller længerevarende opgaver. Kontakt os i dag og oplev den bekvemmelighed, som vores Isuzu-leje tilbyder!

Hvis du ønsker at leje en Isuzu, er du velkommen til at kontakte os direkte.

 

Vi er her for at gøre din biludlejning til en ubesværet og fornøjelig oplevelse.
Oplev friheden, komforten og den avancerede teknologi – Lej en bil i dag!

Gitte Mathiesen

Gitte Mathiesen

Kundemodtager