Søg job hos os

Job hos Jørgen Hansen Biler A/S

Når man er en forretning i evig forandring, der altid går efter at være nummer et, så er det vigtigt med et godt team. I dag er vi over 25 ansatte, som både indbefatter timelønnede, funktionærer, lærlinge, fleksjobbere m.v. – hos os er der plads til alle.

Kunne du tænke dig at være med på holdet, så hold øje med siden her, hvor du altid kan se, om der er ledige stillinger.

Vi har i øjeblikket 1 ledig stilling

Vi søger en weekendhjælper til salgsafdelingen

Vil du være en del af et dedikeret team hos Jørgen Hansen Biler A/S i Skærbæk? Vi søger en weekendhjælper til salgsafdelingen til at sikre, at vores kunder bliver taget godt imod, og at der bliver holdt orden i udstillingslokalet.

Om stillingen:
Hos Jørgen Hansen Biler er nøgleordene tillid og troværdighed. Som weekendhjælper i salgsafdelingen vil du være et af vores ansigter udadtil, og det er derfor vigtigt, at du trives med at møde vores kunder og hjælpe dem. Der er hovedsageligt tale om weekendarbejde søndag i tidsrummet 11.00 – 16.00.

Af arbejdsopgaver kan du forvente:

  • Assistere sælgere med at yde den bedste service til vores kunder
  • Sikre at kunderne bliver budt velkommen med et smil i vores forretning
  • Tage hånd om kunderne, når sælgerne er optaget
  • Ansvar for klargøring af biler til prøvekørsel
  • Arrangere prøvekørsler for vores kunder
  • Tage imod kunderne efter prøvekørsel

 

Dine kvalifikationer:

  • Du er udadvendt og kan lide at arbejde med mennesker
  • Du kan arbejde selvstændigt og er struktureret
  • 18+ år og besiddelse af B-kørekort

 

Ansøgning: Send din ansøgning og evt. CV til ts@jh-biler.dk med emnefeltet “Hjælper Salgsafdeling”. Har du spørgsmål, kan du kontakte Vicedirektør Thomas Søndergaard på tlf. +45 35 90 07 07. Tiltrædelse ønskes snarest muligt. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Jørgen Hansen Biler A/S er en veldrevet og velrenommeret bilforhandler, med mere end 60 års erfaring. Med fokus på markedsføring, høj kundeservice og attraktive løsninger, har Jørgen Hansen skabt en bilforretning, der er landskendt og respekteret. Huset er autoriseret Kia og Isuzu forhandler, og har formået at blive Danmarks bedst sælgende Kia forhandler i år 2016, 2017, 2018 og 2019! Vi har bevist, at man ikke altid behøver at ligge i en storby for at sælge mange biler; har man de rigtige tilbud og Danmarks største udvalg af Kia-biler, finder kunderne også til Skærbæk.

Thomas Søndergaard

Thomas Søndergaard

Vicedirektør