Privatleasing

Ønsker du at vi ringer dig op?

Ønske om at blive ringet op

Q

Send os en besked

Ny henvendelse

Q

Fleksibelt bilejerskab

Det er nu blevet meget nemmere og billigere at køre ny bil. For­delen ved privatleasing, for dig der gerne vil køre rundt i en ny bil er, at du ikke skal bekymre dig om ubehagelige overraskelser i forbindelse medreparationer og løbende vedligehold af bilen; uforudsete værkstedsbesøg og service er nemlig inkluderet i prisen.

Går du med tanker om at privatlease din næste bil, skal du vide, at Kia har lanceret et bredt udvalg af muligheder, og heriblandt er der helt sikkert noget for enhver smag og ikke mindst enhver pengepung.

Når du leaser en Kia hos os, er der en del fordele, som er værd at nævne. Bl.a. at afleveringsgebyret er medregnet i prisen, så der ingen ubehagelige overraskelser vil være i sidste ende.

Vi kan tilbyde privatleasing på følgende modeller

Kia Picanto fra 2.495,- pr. måned
Kia Stonic fra 3.145,- pr. måned
Kia Ceed 5d fra 3.445,- pr. måned
Kia Ceed SW fra 3.545,- pr. måned
Kia Niro EV fra 3.895,- pr. måned
Kia Sportage PHEV fra 4.745,- pr. måned
Kia EV6 fra 4.745,- pr. måned
Kia EV9 fra 7.195,- pr. måned

Prisændringer, ændringer i programmet og korrekturfejl kan forekomme, og der tages forbehold herfor.

 

Få sikkerhed i dit budget

Prisen på Kia privatleasing er fastsat, så du kun betaler én måned­lig ydelse, uanset om du kører mindre end 10.000 km eller leaser ekstraudstyr – alle udgifter bliver samlet på én regning, som du betaler hver måned. Du skal heller ikke bekymre dig om bilens stand og værdi, når du ikke vil lease den mere; din Kia skal bare afleveres i den stand, som svarer til alderen på bilen. Du har mulighed for at gøre brug af Kia privatleasing i 36 måneder eller mere, hvis det ønskes – til en fast månedlig ydelse, der er fastsat ud fra dit årlige estimerede kilome­terforbrug. Det giver sikkerhed i budgettet, så du altid ved, hvad der skal afsættes til bil. 

 

Kører du mere end 10.000 km om året?

Det er ikke noget problem! Hvis du ikke kan få din dagligdag til at hænge sammen med de 10.000 km, du må køre om året, så kan vi ændre km-tallet, så det passer til dit behov. Den månedlige ydelse vil så blive justeret derefter, så det er en god idé at gøre sig disse tanker, inden man indgår i en leasingaftale.

Har du mulighed for det, bør du danne dig et overblik over din nuværende situation og hvorvidt der er risiko for, at den kan ændre sig inden for nærmeste fremtid. På den måde kan vi bedst rådgive dig og sende dig i retning af den bedste løsning for dig. Skulle der sker noget uforudset i din situation, kan det måske være en tryghed for dig at vide, at priserne for overkørte kilometer er lave ved Kia privatleasing.

Dækket fra start til slut

Afleveringsdækning
En afleveringsdækning er en service, som dækker skader for op til 25.000,-. Dog må reparationsomkostningerne ikke overstige 5.000,- pr. skade.

Refusion af førstegangsydelsen
Denne service dækker ved totaltskade eller tyveri, dog op til 9.995,-

  • Dækkes med 100 % det første år
  • Dækkes med 60 % det andet år
  • Dækkes med 40 % det tredje år
  • Dækkes med 28 % det fjerde år

Tilbud på Kia privatleasing

De tilbud, vi har mulighed for at tilbyde med Kia privatleasing, kan variere. Fælles for de Kia leasing tilbud, der er, vil altid være, at der er et begrænset antal til rådighed. Hvis du ser et leasing tilbud på en Kia, som du er meget interesseret i, er det derfor en god idé at slå til med det samme, hvis du vil være sikker på at få fingrene i lige netop det Kia privatleasing tilbud, som du har udset dig.

Mange kan føle sig fristet til at benytte sig af privatleasing igennem Kia, prisen kan være afgørende, da udbetalingen ofte er mindre end ved finansiering, hvor du bliver ejeren af bilen. Alternativt kan vi dog også tilbyde finansiering af hele bilen inklusive udbetaling, og det er måske en bedre løsning for nogle. Der vil ligesom ved leasing igennem Kia også være en månedlig ydelse, den vil dog være meget mindre, hvis du afbetaler på din Kia fremfor at benytte dig af privatleasing.

Ønsker du at skifte bil ofte, kan privatleasing anbefales. Ofte vil vi lave en aftale på 36 måneder, og efter perioden er ovre, afleveres bilen til Kia leasing, og bilen er herefter ikke længere tilgængelig for dig. Det er dog værd at have in mente, at du som ejer af bilen også har mulighed for at videresælge din bil, når du ønsker det. Kia’s 7 års garanti er et stort plus, når bilen skal videresælges, da garantien følger bilen og den nye ejer også kan drage nytte af denne, hvis det vel og mærke er inden for de 7 år eller 150.000 km.

Noget andet der er værd at overveje i forhold til, om privatleasing er det rette for dig, er, hvordan dit kørselsbehov er. Kører du rigtig mange km hvert år, så bør du måske også få et tilbud på finansiering, da dette kan være en bedre handel for dig.

Er du stadig i tvivl?
Så kontakt os gerne, vi står klar til at hjælpe dig videre.

Niclas Munksgaard

Niclas Munksgaard

Salgsrådgiver

Emil Bramsen

Emil Bramsen

Salgsrådgiver