Vores udvalg

Kia

​Kia’s biler modtager verden over roser i lange baner. Er du på udkig efter en alsidig, urban bil, der giver dig ultimativ køreglæde, er Kia derfor også et bilmærke, du bør kigge nærmere på. Som det eneste bilmærke på markedet tilbyder Kia hele syv års garanti på deres mange lækre biler – herunder på Kia Ceed.

Hos Jørgen Hansen Biler er vi stolte af at være den bedst sælgende Kia-forhandler i hele Danmark. Derfor kan du naturligvis også finde et bredt udvalg af biler fra den kvalitetsbevidste producent her hos os.

Kia Ceed findes i flere forskellige modeller og udstyrsvarianter, men fælles for dem alle er, at sikkerheden altid er i top, og at både interiør og eksteriør er gennemtænkt ned til den mindste detalje. Det giver dig en bil, der er noget ud over det sædvanlige.

Her på siden kan du læse mere om Kia Ceed og se de forskellige udgaver af den gennemførte bil, vi forhandler.

ISUZU

I 2015 blev vores udvalg af biler udvidet med tilføjelsen af Isuzu D-Max til vores bilsortiment. Mens vi stadig er stolte over vores eksklusive forhandlertitel for Isuzu i Sønderjylland, ved vi også, at konkurrencen er trådt ind på markedet. Hos Jørgen Hansen Biler er vi fortsat din destination, hvor du kan købe eller lease de Isuzu-modeller, du ønsker.

Isuzu D-Max er produceret på en af Japans ældste varebilsfabrikker, Isuzu Motors. Fabrikken har produceret biler siden 1922, men det betyder ikke, udviklingen er stået stille. De nye Isuzu er i sig selv en overskudsforretning for dig som ejer, idet den bruger mindre diesel men kan slæbe mere end de tilsvarende konkurrenter i klassen. Bilen er bygget som en lastbil, hvilket giver den en enorm styrke og solide egenskaber. Modellerne, vi forhandler her hos Jørgen Hansen Biler, hedder Isuzu D-Max og fås i flere forskellige udgaver. Bilen, uanset model, er en voldsom maskine i sig selv. Motoren kan rumme 1,9 liter og levere op til 163 hk. Meget vigtigere er det ekstremt høje drejningsmoment bilen yder. Det gør, at trods bilen har en vogntogsvægt på op til seks tons, så kommer den stadig op ad de stejle bakker uden problemer.

Vi er en af Danmarks bedst sælgende Isuzu-forhandler, og derudover råder vi også over et autoriseret Isuzu-værksted. Du kan derfor regne med os, hvad enten du er på udkig efter en ny Isuzu eller efter et værksted, der kan reparere den gamle.

Komplet

Alt i én pris
Mange kan ikke sige Jørgen Hansen Biler uden også at sige Komplet.

Vi gør det nemlig nemt at være bilejer med et koncept, der samler alle dine faste biludgifter i én fast pris. På den måde holder du overblikket og har styr på budgettet. Det eneste, du selv skal sørge for, er brændstof og dæk.

Få Komplet på alle Kia-modeller
Prisen afhænger af – og beregnes ud fra – forskellige faktorer; det er f.eks., hvor mange kilometer om året, du regner med at køre, hvor meget du lægger i udbetaling, over hvor lang tid aftalen skal løbe m.v. Det afhænger også af, hvilken bilmodel, det drejer sig om, og hvilket udstyr, der følger med.

Dette indgår i Komplet

Forsikring
Kaskoforsikringen dækker skader ved påkørsel, brand, tyveri osv., og den obligatoriske ansvarsforsikring er også inkluderet. Derudover er der førerpladsdækning, som dækker, når der ikke er en ansvarlig modpart ved f.eks. soloulykker. Der er intet bonustab ved skade og så tilbyder vi altid en gratis låne bil ved skade.

Læs mere om vores gode forsikring.

Service
Almindeligt serviceeftersyn, som indebærer tjek og evt. skift af bremser, viskerblade, pærer m.m. Det eneste, der ikke er inkluderet som standard, er dæk.

Læs mere om vores serviceeftersyn.

Afdrag
Det afdrag, du betaler på bilen, vil komme på samme regning, hvis du laver finansiering gennem os.

Læs mere om finansiering af din bil gennem os.

Vejhjælp
Vejhjælp er der for dig, når bilen punkterer og skal bugseres til værkstedet, hvis nøglen er låst inde osv.

Bilvask
Der er inkluderet 12 bilvaske pr. år, som du får med, når du bestiller Komplet på din bil. Du får 12 vaskenøgler om året, som kan bruges, når du har behov for det.

Læs mere om vores vaskehal med selvvaskstation.

Skift & opbevaring af hjul
Vi tager os af skift af komplette hjul, når vejret skifter, og samtidig sørger vi for, at dine hjul bliver vasket og opbevaret på bedste vis på vores dækhotel.

Læs mere om vores hjulskifte og dækhotel.

Gratis reparation af stenslag
Et stenslag kan hurtig udvikle sig til store revner i din rude. Får du et stenslag, er det vigtigt, at du henvender dig inden for kort tid. Så kan vi hjælpe med at forhindre, at det udvikler sig.

Gratis lejebil
Når din bil er til service eller på værksted hos os, har du altid mulighed for at låne en gratis lejebil. Du skal blot spørge efter det, når du bestiller tid til din bils værkstedbesøg.

Serviceaftale

Abonnér på service – slip for regningen
Med en serviceaftale hos Jørgen Hansen Biler betaler du én fast pris i måneden. Det gør dig fri for at skulle betale en regning hver eneste gang efter dit serviceeftersyn. Det eneste du derfor skal tænke på er at få din bil kørt til værkstedet. Resten bliver ordnet for dig.

Fordele og tryghed med en af vores tre serviceaftaler
Som kunde hos Jørgen Hansen Biler tilbyder vi dig en fleksibel serviceaftale, alt efter hvad der matcher dit behov. Uanset hvilken serviceaftale, du har brug for, står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte match. Når du tegner din serviceaftale, kan du i samarbejde med vores kompetente rådgivere skræddersy den aftale, der passer dig bedst. Om du har brug for den helt simple Basis aftale, en service- og reparationsaftale i form af vores Komfort aftale, eller vores Komfort Plus aftale, som er vores komplette serviceaftale med alt inkluderet.

Forsikring

Formentlig Danmarks bedste Kia bilforsikring

Hos Jørgen Hansen Biler kan vi tilbyde Danmarks bedste forsikring i samarbejde med Sønderjysk Forsikring.

Når du køber bil hos os, vil vi altid tilbyde dig den bedste forsikring, der giver dig tryghed, når du skal ud på vejene i din nye bil. Forsikringen tegnes gennem Sønderjysk Forsikring, som er et forsikringsselskab med rødder i det syd- og sønderjyske, og som har eksisteret i næsten 160 år. Ved mange forsikringsselskaber skal du kunne dokumentere din skadehistorik, men det skal du ikke, når du har forsikring ved Sønderjysk Forsikring. Der er desuden heller ikke nogen kilometerbegrænsning, så det slipper du også for at bekymre dig om. Selvom Sønderjysk Forsikring har rødder i det syd- og sønderjyske, dækker de hele Danmark. Faktisk er der ikke forskel på prisen i forhold til, hvor du bor – det mener vi, er forsikring for alle. Ved skader tilbyder vi altid en gratis lejebil, så du kan komme rundt og foretage dine daglige gøremål, mens vi laver din bil. Vi tilbyder også gratis reparation af stenslag.

Finansiering

Bilfinansiering uden udbetaling
Hos Jørgen Hansen Biler kan vi formidle finansieringsmuligheder for købet af din nye eller brugte bil. Vores finansieringsmuligheder er ofte både bedre og billigere, end den finansiering du kan opnå i din bank. Det er de, fordi vores finansieringskilder er specialiserede i finansiering af netop biler. Det betyder også, at du både kan finansiere din nye eller brugte bil med og uden udbetaling.

Køber du ny Kia hos Jørgen Hansen Biler, formidler vi særdeles fordelagtige finansieringsmuligheder gennem vores foretrukne finansieringspartnere Kia Finans og Santander.

Når man skal ud og have ny bil er det de færreste der køber kontant,
derfor kan vi tilbyde finansiering gennem Kia så du kan trygt læne dig tilbage og nyde din nye bil. Kia Finans har en masse fordele her i blandt:

 • Bevar dine lånemuligheder i banken
 • Fast lav rente som kan give sikkerhed
 • Lav variabel rente
 • Du får svar på din låneansøgning indenfor 30 min.
 • Billige førtidsindfrielsesmuligheder

 

På under 5 minutter kan vi få svar på en ansøgning om finansiering igennem Santander. På den måde kan du hurtigt få drømmebilen i sigte. Santander har som vores samarbejdspartner meget at byde på bl.a.:

 • Fleksibilitet
 • Du kan låne med og uden udbetaling
 • Attraktiv rente
 • Fleksibel tilbagebetaling efter aftale
 • Lånet skal tilbage betales inden bilen fylder 12 år

 

Ingen udbetaling, lav udbetaling eller leasing – mulighederne er mange
Fælles for vores finansieringsmuligheder er, at finansiering af din nye eller brugte bil af disse veje ikke belaster dine muligheder for at finansiere andre lån i din egen bank. Du kan selv vælge, hvem du vil samarbejde med, når du skal finansiere din bil. Vi hos Jørgen Hansen Biler har kompetente sælgere ansat til at guide dig igennem den jungle, det nogle gange kan være, når man skal vælge finansieringsselskab.

En ting, der er vigtig at vide, når du skal snakke finansiering med os, er, at vi nemt og hurtigt får dig bag rattet i din nye bil.

Lige meget hvilken bil du er interesseret i, har vi samarbejdspartnere i form af stabile finansieringsselskaber, der kan tilbyde dig et overskueligt og individuelt tilpasset lån, som passer til lige nøjagtig dit budget. Kom ind til Jørgen Hansen Biler i Skærbæk og fortæl os, hvordan du kunne tænke dig at få din bil finansieret.

Finansiering uden udbetaling
Det er ikke alle, der har 20 % af bilens pris til udbetalingen, hvilket er det, det som oftest koster, hvis man ønsker at få finansieret en bil. Finansiering af bil uden udbetaling kan vi også godt hjælpe med. Vi skal dog først ind og undersøge, om det kan lade sig gøre i forhold til de kriterier, der skal opfyldes. Hvis man skal gøre brug af køb af bil uden udbetaling, skal indkomsten beregnes, og der skal tages forbehold for forskellige faktorer, før vi kan sige noget med sikkerhed.

Mange tror ikke, de kan blive godkendt til at låne til en ny bil uden udbetaling, men ofte er det muligt. Det tager ikke lang tid for os at undersøge, så hvis du ringer til os eller kommer ned forbi forretningen, kan vi inden for ca. 30 minutter give dig svar. Da der en del spørgsmål, som du skal svare på til ansøgningen, foretrækker vi en snak per telefon eller i forretningen.

Finansiering med lav udbetaling
Har du lidt til udbetalingen, men ikke 20 % af bilens pris, så er der ofte andre muligheder. Hvis du har en bil i forvejen, som du skal af med, giver vi altid en god pris for den. Har du en Kia i forvejen, som du gerne vil have erstattet med en ny, kan den måske være mere værd end du tror. Således kan du bruge din gamle bil som udbetaling for din nye bil, og du behøver derfor ikke have de 20 % af bilens pris op af lommen.

Uanset hvad din situation er, så kan vores kompetente salgsmedarbejdere med garanti hjælpe dig på vej og give dig afklaring.

Finansiering af leasing uden udbetaling
Nogle gange får vi henvendelser angående leasing af bil uden udbetaling, men de fleste leasingbiler kræver, at man ligger en sum penge for at kunne lease. Det er ikke de 20 % af bilens pris, som det normalt er ved finansiering, men et mindre beløb end dette. Det sker dog, at der kommer en kampagnemodel med 0 kr. i udbetaling på en leasingbil, det er bare yderst sjældent.

Om det er bedst at få sin bil finansieret eller leaset afhænger meget af ens egen situation, hvilket kørselsbehov, der er tale om, og i hvor lang tid man regner med at beholde bilen. Hvis du ønsker rådgivning i forhold til, om leasing eller finansiering er det bedste for dig, så sidder vi klar til at hjælpe dig på vej. Det er en tillidssag, men vi er på din side, og når vi rådgiver om den bedste løsning for dig, så kan du gå tilfreds herfra med din nye bil, hvad end den er leaset eller finansieret.

En Komplet løsning
Når først du har fundet den bil, du vil købe her hos os, så har du også mulighed for at gøre brug af vores Komplet løsning. Det er et koncept, hvor alle de faste månedlige udgifter samles på én regning.

Det giver overblik og gør det nemmere at gennemskue, hvilke udgifter du har som bilejer.

Læs mere om Komplet her

Opladning

Der findes pt. to typer biler, der har brug for at blive opladet; elbiler og plug in-hybridbiler. Forskellen på de to er, at elbilen udelukkende kører på el,
mens en plug in-hybrid kan køre kortere afstande på ren el eller køre længere afstande som hybrid. Uanset hvilken af disse to typer biler, du har, skal de på et tidspunkt oplades. Da bilerne ikke bare kan oplades via en forlængerledning i garagen, skal du som udgangspunkt bruge enten en ladeboks eller en ladebrik samt en udbyder.

Jørgen Hansen Biler samarbejder med forskellige lade-udbydere, der både opsætter ladebokse hjemme hos dig selv, men som også har et stort ladenetværk fordelt over hele Danmark.

Kias 7 års garanti

Kia giver 7 års garanti på alle nye biler
Det er ikke en nyhed, at Kia giver 7 års garanti på alle nye biler, men alligevel er der nogen, der ikke kender til det. Man kan kun give 7 års garanti på sine biler, hvis man føler sig sikker på, at de biler, man leverer, er af allerhøjeste kvalitet. Det er netop derfor, Kia kan tilbyde Europas længste nybilsgaranti.

Garantien løber over 7 år eller 150.000 km. At have en så lang garanti på sin bil kommer med en lang række fordele. Blandt de vigtigste kan nævnes:

 • Ro i sjælen – og budgettet
 • Højere gensalgsværdi
 • Garanteret høj standard

 

Hvad dækker garantien?
Vælger du at sælge din Kia, inden der er gået 7 år, eller inden du har kørt 150.000 km, så er du sikret en højere gensalgspris, da du kan give garantien videre til den næste ejer.

Garantien dækker overordnet set alle fejl, der kan spores tilbage til produktions- eller samlefejl, som så har vist sig ved almindeligt brug af og almindelig kørsel i bilen. Garantien dækker naturligvis ikke almindeligt slid såsom dækslid m.m., som må siges at gå under almindeligt slid og som følger bilens alder. Du kan altid læse mere om Kia’s 7 års garanti i det medfølgende garantihæfte, som følger med, når du køber en Kia bil.

Det siger sig selv, at jo bedre, du passer på din Kia, des bedre. Du kan bl.a. højne kvaliteten af din bilpleje ved altid at lade den blive serviceret og repareret på et autoriseret Kia værksted. Her kan vi hjælpe dig, da vi er et autoriseret Kia værksted med mange års erfaring inden for Kia biler.

Læs mere om vores autoriserede Kia værksted

 

*Ansvarsfraskrivelse Kias 7 års/150.000 km fabriksgaranti. Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser. Dækning af defekt: Garantien dækker alle fejl, der kan tilskrives en produktions- eller samlefejl, ved almindelig brug af bilen. Fejl, der opstår på grund af almindelig slitage som f.eks. dækslid og slid på bremsebelægninger, er ikke omfattet af garantien.