ISUZU

Ønsker du at vi ringer dig op?

Ønske om at blive ringet op

Q

Book en prøvetur

Book prøvetur

Q

Send os en besked

Ny henvendelse

Q
Kia Ceed 5D

Extended Cab

Kia Stonic

Crew Cab

Om vores Isuzu biler

I 2015 blev vores udvalg af biler udvidet med tilføjelsen af Isuzu D-Max til vores bilsortiment. Mens vi stadig er stolte over vores eksklusive forhandlertitel for Isuzu i Sønderjylland, ved vi også, at konkurrencen er trådt ind på markedet. Hos Jørgen Hansen Biler er vi fortsat din destination, hvor du kan købe eller lease de Isuzu-modeller, du ønsker.

Isuzu D-Max er produceret på en af Japans ældste varebilsfabrikker, Isuzu Motors. Fabrikken har produceret biler siden 1922, men det betyder ikke, udviklingen er stået stille. De nye Isuzu er i sig selv en overskudsforretning for dig som ejer, idet den bruger mindre diesel men kan slæbe mere end de tilsvarende konkurrenter i klassen. Bilen er bygget som en lastbil, hvilket giver den en enorm styrke og solide egenskaber. Modellerne, vi forhandler her hos Jørgen Hansen Biler, hedder Isuzu D-Max og fås i flere forskellige udgaver. Bilen, uanset model, er en voldsom maskine i sig selv. Motoren kan rumme 1,9 liter og levere op til 163 hk. Meget vigtigere er det ekstremt høje drejningsmoment bilen yder. Det gør, at trods bilen har en vogntogsvægt på op til seks tons, så kommer den stadig op ad de stejle bakker uden problemer.

Vi er en af Danmarks bedst sælgende Isuzu-forhandler, og derudover råder vi også over et autoriseret Isuzu-værksted. Du kan derfor regne med os, hvad enten du er på udkig efter en ny Isuzu eller efter et værksted, der kan reparere den gamle.

Er du stadig i tvivl?
Så kontakt os gerne, vi står klar til at hjælpe dig videre.

Niclas Munksgaard

Niclas Munksgaard

Salgsrådgiver

Emil Bramsen

Emil Bramsen

Salgsrådgiver